Hoppa till sidans innehåll

Barn- och ungdomsgymnastik


Korpen Lycksele vill bredda sin verksamhet och har därför påbörjat gymnastikträning för barn och ungdomar, från 3 år och förhoppningsvis så länge som du vill fortsätta inom gymnastiken. 

Vår Bamsegympagrupp riktar sig till barn 3-4 år.

Vår Barngymnastikgrupp riktar sig till barn 5-6 år.

Våra gymnastikgrupper är främst färdighetsindelade, vilket betyder att du börjar i förberedelsegruppen, för att ev gå vidare om truppgymnastik är något för dig. Kommer du från vår barngymnastikgrupp får du alltid förtur in i våra riktade gymnastikgrupper, och därefter tar vi in barn efter plats. 

Är du en förälder som skulle vilja bli ledare inom barn- och ungdomsverksamhet riktad mot gymnastik är du välkommen att kontakta Jenny Holmqvist via e-post: This is a mailto link.

I dagsläget ser det ut som om alla grupper är relativt fulla, men för att säkerställa en plats framöver, eller kanske också för att visa intresse, så maila ert barns namn, personnr, adress och ett telefonnr så placerar vi er i kölistan.

Välkommen med din anmälan till This is a mailto link!

Uppdaterad: 06 AUG 2018 20:52 Skribent: Jenny Holmqvist
Epost: This is a mailto link

Klicka på vår GILLA-knapp och du tar del av det som händer i vår verksamhet direkt på din Facebook sida. Det kan inte bli bättre :) 

 

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

 

Postadress:
Korpförening Lycksele - Korpen
Korpen Lycksele c/o Jenny Holmqvist, Bärstigen 4
92142 Lycksele

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info