Hoppa till sidans innehåll

Så här gör du? KIT medlemsportal

21 JAN 2019 16:52
Korpen Lycksele, likt alla korpföreningar i Sverige, nyttjar KIT som medlemsportal från och med 2018. Vi hoppas att ni kommer att tycka det är ett enkelt och smidigt system. Kommunikation vid ev inställda pass sköts också automatiskt via systemet.
  • Uppdaterad: 21 JAN 2019 16:52

Det är du som person som tränar, eller ditt barn som går i någon gymnastikgrupp som ska registreras och lösa medlemsskap. 

Här finns inforamtion om hur man går tillväga för att nyttja medlemsportalen. Den är skriven riktad till vuxna gruppträningsdeltagare, men fungerar alltså på likartat sätt för våra barn och ungdomsgrupper. OBS! Det är barnets namn och övrig information som ska finnas om barnet går i gruppen, inte föräldrarna.

 

Skapa konto - steg 1

Det första du gör för att kunna delta i Korpens aktiviteter är att registrera dig genom att skapa ett personligt konto.

 

1. Skriv in korpenlycksele.zoezi.se i din sökmotor. Välj ”Gå till medlemssidan”

 

2. Till vänster har du en kolumn med boxar med olika namn. Välj ”Skapa konto” och fyll i dina uppgifter (OBS! Mycket viktigt att dina uppgifter är korrekta och aktuella.) Tryck sedan ”Skapa konto”.

 

3. Läs igenom villkoren. Längst ner på sidan finns en ruta med texten ”Jag är äldre än 16 år”. Är du äldre kryssar du för denna och tryck sedan ”Acceptera och fortsätt”. Är du yngre än 16 år ska din målsmans/förälders epost skrivas i fältet under. Din målsman/förälder kommer då att få ett mejl med information om hur ni ska gå vidare.

 

4. Ett välkomstmejl med en länk skickas till den e-postadress du angivit. Följ anvisningarna i länken. Klart! Du är nu registrerad i KIT.

 

5. För att ändra ditt lösenord, klicka på ”Mina sidor” längts upp till vänster i kolumnen. Scrolla längst ner på sidan så finner du en ruta med rubriken ”Ändra lösenord”. Du skriver i ditt nya lösenord två gånger och klickar sedan på ”Ändra”. Det kommer att stå: ”Nytt lösenord, Repetera lösenord måste fyllas i”, bortse från detta, ditt lösenord har ändrats när du klickat på ”Ändra”.

 

Medlemskap i KIT- steg 2

För att träna hos oss behöver du ett medlemskap för att vara försäkrad. Det köper du i KIT. Klicka på ”Butik” i kolumnen till vänster. Där hittar du två typer av medlemskap, ett ”Förbetalt medlemskap” och ett ”Medlemskap”. Du som har betalat ditt medlemskap för kalenderåret 2019 väljer det förbetalda. Du som är ny för våren och/eller inte har betalat medlemsavgiften väljer ”Medlemskap”.

Klicka sedan på ”Köp”. En informationsruta dyker då upp som säger ”Du har produkter i din kundvagn. Gå till kassan”. Kicka ”Gå till kassan” så hamnar du i din kundvagn. Här ser du dina produkter. Nu kan du antingen fortsätta och köpa en aktivitet eller så klickar du på ”Betala och slutför”. Fakturan skickas till angiven e-postadress.

Träningskort och bokning av pass i KIT- steg 3

Gruppträning

För att delta i gruppträningen behöver du ha ett medlemskap och gruppträningskort. Klicka på ”Butik” i kolumnen till vänster, välj vilken aktivitet du vill vara med på och gå sedan till kundvagn och slutför betalningen. Fakturan skickas till angiven e-postadress eller så betalar ni direkt med betalkort.

Schemat för gruppträningen finns i KIT under ”Gruppträning”. I KIT kommer du att kunna boka in önskat träningspass genom att klicka på passet i schemat och sedan på ”Boka”. Du kan boka 1 timme innan och avboka 2 timmar före passet startar. Ni som har kvar många klipp på erat 20 eller 30 kort kan få tillbaka pengar, eller att det dras från terminsavgiften som är 500 kr + medlemsavgift som förut 100 kr

 

Betalning via KIT

All betalning gällande medlemskap, gruppträning faktureras genom KIT. När du slutför beställningen skickas en faktura direkt från systemet till angiven e-postadress. Du har 14 dagar på dig att betala fakturan därefter tillkommer en påminnelseavgift på 60 kr/påminnelse. Alternativet är att betala direkt med betalkort.
Vi betalar ej tillbaka oanvända träningskort, enda undantaget är mot uppvisande av läkarintyg.

 

Vid frågor angående KIT kontakta Ann-Charlotte Kärrman: This is a mailto link eller ring 0950-10028 alternativt 070-345 70 28.

Skribent: Jenny Holmqvist
Epost: This is a mailto link

Klicka på vår GILLA-knapp och du tar del av det som händer i vår verksamhet direkt på din Facebook sida. Det kan inte bli bättre. 

 

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

 

Postadress:
Korpförening Lycksele - Korpen
Korpen Lycksele c/o Jenny Holmqvist, Bärstigen 4
92142 Lycksele

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info